PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Susamum Indicum Tohumu

Sesamum Indicum Seed

%0 kullanıcı beğeniyor · 10 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Sesamum Indicum Tohumu bir eksfoliyandır.

Ne olduğu

  • Eksfoliyant: Eksfoliyantlar ölü cilt hücrelerinin giderilmesine yardımcı olur ve gözenekleri açmaya, pürüzlü cildi yumuşatmaya ve cildin nemini artırmaya yardımcı olabilir.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Aşındırıcı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 78834
  • INCI: SESAMUM INDICUM SEED
  • CAS: 8008-74-0
  • EC: 232-370-6

Sık sorulan sorular

Susamum Indicum Tohumu nedir?
Sesamum Indicum Tohumu bir eksfoliyandır.
Susamum Indicum Tohumu gözenek tıkar mı?
Susamum Indicum Tohumu gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Susamum Indicum Tohumu mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Susamum Indicum Tohumu mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Susamum Indicum Tohumu hamilelikte kullanılabilir mi?
Susamum Indicum Tohumu hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler