PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Serin

Serine

%100 kullanıcı beğeniyor · 1.555 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Serin vücudumuzda doğal olarak bulunan bir amino asittir. Vücudumuz protein oluşturmak için amino asitleri kullanır. Amino asitler cildimizi nemli tutmaya yardımcı olur. Cildi dolgun ve sıkı tutan cilt bariyerinde önemli bir rol oynarlar. Serin, esansiyel olmayan bir amino asittir, yani onu yiyeceklerden elde etmemize gerek yoktur.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Cilt Bakımı
  • Antistatik
  • Saç Bakımı
Serin kimyasal yapısı
C3H7NO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 37660
  • INCI: SERINE
  • INN: serine
  • CAS: 302-84-1 / 56-45-1
  • EC: 206-130-6 / 200-274-3

Sık sorulan sorular

Serin nedir?
Serin vücudumuzda doğal olarak bulunan bir amino asittir. Vücudumuz protein oluşturmak için amino asitleri kullanır. Amino asitler cildimizi nemli tutmaya yardımcı olur. Cildi dolgun ve sıkı tutan cilt bariyerinde önemli bir rol oynarlar. Serin, esansiyel olmayan bir amino asittir, yani onu yiyeceklerden elde etmemize gerek yoktur.
Serin gözenek tıkar mı?
Serin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Serin mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Serin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Serin hamilelikte kullanılabilir mi?
Serin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 1555 ürünü gör

Kaynaklar