PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Sambucus Canadensis Özü

Sambucus Canadensis Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 6 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Sambucus Canadensis Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80205
  • INCI: SAMBUCUS CANADENSIS EXTRACT
  • CAS: 91722-58-6
  • EC: 294-458-0

Sık sorulan sorular

Sambucus Canadensis Özü nedir?
Henüz Sambucus Canadensis Extract için bir açıklamamız yok.
Sambucus Canadensis Özü gözenek tıkar mı?
Sambucus Canadensis Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Sambucus Canadensis Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Sambucus Canadensis Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Sambucus Canadensis Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Sambucus Canadensis Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.