PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Salmo Yağı

Salmo Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 4 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Salmo Yağı bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.

Ne olduğu

  • Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.

Faydalar

—

Endişeler

  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 80074
  • INCI: SALMO OIL
  • CAS: 68991-43-5
  • EC: 273-641-9

Sık sorulan sorular

Salmo Yağı nedir?
Salmo Yağı bir yağdır ve mantar sivilcesi için güvenli değildir.
Salmo Yağı hangi ciltlere uygun değil?
Salmo Yağı için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
Salmo Yağı gözenek tıkar mı?
Salmo Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Salmo Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Salmo Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Salmo Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Salmo Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler