PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Rubus Occidentalis Tohum Yağı

Rubus Occidentalis Seed Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 11 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Rubus Occidentalis Tohum Yağı, Siyah Ahududu tohumlarından gelir. Siyah Ahududu, doğu ABD ve Kanada'ya özgüdür.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59451
  • INCI: RUBUS OCCIDENTALIS SEED OIL
  • CAS: 68915-99-1
  • EC: 272-819-3

Sık sorulan sorular

Rubus Occidentalis Tohum Yağı nedir?
Rubus Occidentalis Tohum Yağı, Siyah Ahududu tohumlarından gelir. Siyah Ahududu, doğu ABD ve Kanada'ya özgüdür.
Rubus Occidentalis Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
Rubus Occidentalis Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Rubus Occidentalis Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Rubus Occidentalis Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Rubus Occidentalis Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Rubus Occidentalis Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler