PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Rosmarinus Officinalis Kök Yağı

Rosmarinus Officinalis Stem Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 50 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Rosmarinus Officinalis Kök Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 40982
  • INCI: ROSMARINUS OFFICINALIS STEM OIL
  • CAS: 84604-14-8
  • EC: 283-291-9

Sık sorulan sorular

Rosmarinus Officinalis Kök Yağı nedir?
Rosmarinus Officinalis Kök Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Rosmarinus Officinalis Kök Yağı gözenek tıkar mı?
Rosmarinus Officinalis Kök Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Rosmarinus Officinalis Kök Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Rosmarinus Officinalis Kök Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Rosmarinus Officinalis Kök Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Rosmarinus Officinalis Kök Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler