PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Rosmarinus Officinalis Yaprak/Kök Yağı

Rosmarinus Officinalis Leaf/Stem Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Rosmarinus Officinalis Yaprak/Kök Yağı bir antioksidandır ve bir yağdır.

Ne olduğu

  • Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.
  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Antioksidanlar

CosIng verisi

  • CosIng ID: 95490
  • INCI: ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF/STEM OIL
  • CAS: 84604-14-8
  • EC: 283-291-9

Sık sorulan sorular

Rosmarinus Officinalis Yaprak/Kök Yağı nedir?
Rosmarinus Officinalis Yaprak/Kök Yağı bir antioksidandır ve bir yağdır.
Rosmarinus Officinalis Yaprak/Kök Yağı gözenek tıkar mı?
Rosmarinus Officinalis Yaprak/Kök Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Rosmarinus Officinalis Yaprak/Kök Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Rosmarinus Officinalis Yaprak/Kök Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Rosmarinus Officinalis Yaprak/Kök Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Rosmarinus Officinalis Yaprak/Kök Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.