PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Rosa Centifolia Çiçek Yağı

Rosa Centifolia Flower Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 29 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Rosa Centifolia Çiçek Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Tonik

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79757
  • INCI: ROSA CENTIFOLIA FLOWER OIL
  • CAS: 84604-12-6
  • EC: 283-289-8

Sık sorulan sorular

Rosa Centifolia Çiçek Yağı nedir?
Rosa Centifolia Çiçek Yağı bir yağdır.
Rosa Centifolia Çiçek Yağı gözenek tıkar mı?
Rosa Centifolia Çiçek Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Rosa Centifolia Çiçek Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Rosa Centifolia Çiçek Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Rosa Centifolia Çiçek Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Rosa Centifolia Çiçek Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler