PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Risinoleik Asit

Ricinoleic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Risinoleik Asit, bir yağ asidi ve hint yağının ana bileşenidir.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Yumuşatıcı
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
Risinoleik Asit kimyasal yapısı
C18H34O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79660
  • INCI: RICINOLEIC ACID
  • CAS: 141-22-0 / 7431-95-0
  • EC: 205-470-2 / -

Sık sorulan sorular

Risinoleik Asit nedir?
Risinoleik Asit, bir yağ asidi ve hint yağının ana bileşenidir.
Risinoleik Asit hangi ciltlere uygun değil?
Risinoleik Asit için bilinen endişeler: Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
Risinoleik Asit gözenek tıkar mı?
Risinoleik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Risinoleik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Risinoleik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Risinoleik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Risinoleik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Kaynaklar