PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Pirinç Fermentasyon Filtratı

Rice Ferment Filtrate

%89 kullanıcı beğeniyor · 124 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Pirinç Fermentasyon Filtratı, pirinç veya oryza sativa'nın fermente edilmesiyle oluşturulur. Bu bileşenin ortak bir adı, geleneksel Japon fermente pirinç alkollü içeceği olan sake'dir. Pirinç mayası cildi yumuşatıcıdır ve yaşlanma karşıtı bileşenler içerir. Pirinç, E vitamini gibi yaşlanmayı geciktirmeye yardımcı olabilecek çok sayıda antioksidan içerir Antioksidanlar serbest radikal moleküllerini stabilize etmeye yardımcı olur. Kararsız serbest radikal molekülleri cilt hücrelerinize zarar verebilir ve yaşlanma belirtilerini hızlandırabilir. 2013 yılında yapılan bir araştırma, fermente pirinç suyunun kolajen üretimini artırarak güneş hasarını azaltmaya yardımcı olduğunu buldu.

Ne olduğu

—

Faydalar

  • Yaşlanma Karşıtı Yardımcı Olur: Azalan doğal yağ üretimi, bozulmuş kolajen, UV ışınlarına maruz kalma ve yaşam tarzı, cildinizin zaman içinde nasıl göründüğüne katkıda bulunur. Yaşlanmayı durduramasak da, süreci yavaşlattığı gösterilen bileşenler vardır: retinoidler, antioksidanlar ve bazı peptitler.
  • Karanlık Noktalara Yardımcı Olur: Koyu lekeler, cildin güneşe maruz kalması nedeniyle rengini değiştirdiği alanlardır.

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59249
  • INCI: RICE FERMENT FILTRATE

Sık sorulan sorular

Pirinç Fermentasyon Filtratı nedir?
Pirinç Fermentasyon Filtratı, pirinç veya oryza sativa'nın fermente edilmesiyle oluşturulur. Bu bileşenin ortak bir adı, geleneksel Japon fermente pirinç alkollü içeceği olan sake'dir. Pirinç mayası cildi yumuşatıcıdır ve yaşlanma karşıtı bileşenler içerir. Pirinç, E vitamini gibi yaşlanmayı geciktirmeye yardımcı olabilecek çok sayıda antioksidan içerir Antioksidanlar serbest radikal moleküllerini stabilize etmeye yardımcı olur. Kararsız serbest radikal molekülleri cilt hücrelerinize zarar verebilir ve yaşlanma belirtilerini hızlandırabilir. 2013 yılında yapılan bir araştırma, fermente pirinç…
Pirinç Fermentasyon Filtratı faydaları nelerdir?
Pirinç Fermentasyon Filtratı şu faydalarla ilişkilendirilir: Yaşlanma Karşıtı Yardımcı Olur: Azalan doğal yağ üretimi, bozulmuş kolajen, UV ışınlarına maruz kalma ve yaşam tarzı, cildinizin zaman içinde nasıl göründüğüne katkıda bulunur. Yaşlanmayı durduramasak da, süreci yavaşlattığı gösterilen bileşenler vardır: retinoidler, antioksidanlar ve bazı peptitler.; Karanlık Noktalara Yardımcı Olur: Koyu lekeler, cildin güneşe maruz kalması nedeniyle rengini değiştirdiği alanlardır..
Pirinç Fermentasyon Filtratı gözenek tıkar mı?
Pirinç Fermentasyon Filtratı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Pirinç Fermentasyon Filtratı mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Pirinç Fermentasyon Filtratı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Pirinç Fermentasyon Filtratı hamilelikte kullanılabilir mi?
Pirinç Fermentasyon Filtratı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 124 ürünü gör

Kaynaklar