Raphanus Sativus Tohum Yağı
Raphanus Sativus Seed Oil
%0 kullanıcı beğeniyor · 9 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Raphanus Sativus Tohum Yağı bir yağdır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 91212
- INCI: RAPHANUS SATIVUS SEED OIL
- CAS: 84775-94-0
- EC: 283-918-6
Sık sorulan sorular
- Raphanus Sativus Tohum Yağı nedir?
- Raphanus Sativus Tohum Yağı bir yağdır.
- Raphanus Sativus Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
- Raphanus Sativus Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Raphanus Sativus Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Raphanus Sativus Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Raphanus Sativus Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Raphanus Sativus Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Honest Beauty Derin Nemlendirme Kremi Genel Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)
- Haus of Gloi Genel Katalog Saç Yağı Saç Yağları · 5.0/5 (1)