PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Raphanus Sativus Kök Özü

Raphanus Sativus Root Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 47 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Raphanus Sativus Root Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Büzücü
  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59051
  • INCI: RAPHANUS SATIVUS ROOT EXTRACT
  • CAS: 84775-94-0
  • EC: 283-918-6

Sık sorulan sorular

Raphanus Sativus Kök Özü nedir?
Henüz Raphanus Sativus Root Extract için bir açıklamamız yok.
Raphanus Sativus Kök Özü gözenek tıkar mı?
Raphanus Sativus Kök Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Raphanus Sativus Kök Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Raphanus Sativus Kök Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Raphanus Sativus Kök Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Raphanus Sativus Kök Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 47 ürünü gör