PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Piruvik Asit

Pyruvic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 41 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Piruvik asit, diğer bileşenlerin kokusunu maskelemek için kullanılan renksiz bir sıvıdır (genellikle hoş olmayan bir kokuya sahip olanlar).

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
Piruvik Asit kimyasal yapısı
C3H4O3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79232
  • INCI: PYRUVIC ACID
  • CAS: 127-17-3
  • EC: 204-824-3

Sık sorulan sorular

Piruvik Asit nedir?
Piruvik asit, diğer bileşenlerin kokusunu maskelemek için kullanılan renksiz bir sıvıdır (genellikle hoş olmayan bir kokuya sahip olanlar).
Piruvik Asit gözenek tıkar mı?
Piruvik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Piruvik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Piruvik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Piruvik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Piruvik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 41 ürünü gör

Kaynaklar