PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Pyrus Malus Tohum Yağı

Pyrus Malus Seed Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 66 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Pyrus Malus Tohum Yağı bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yumuşatıcı
Pyrus Malus Tohum Yağı kimyasal yapısı
C59H102O4

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58869
  • INCI: PYRUS MALUS SEED OIL
  • CAS: 85251-63-4
  • EC: 286-475-7

Sık sorulan sorular

Pyrus Malus Tohum Yağı nedir?
Pyrus Malus Tohum Yağı bir yağdır.
Pyrus Malus Tohum Yağı gözenek tıkar mı?
Pyrus Malus Tohum Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Pyrus Malus Tohum Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Pyrus Malus Tohum Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Pyrus Malus Tohum Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Pyrus Malus Tohum Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 66 ürünü gör