PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Pterocarpus Santalinus Ağaç Özü

Pterocarpus Santalinus Wood Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 2 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Pterocarpus Santalinus Wood Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Büzücü
  • Tonik

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58696
  • INCI: PTEROCARPUS SANTALINUS WOOD EXTRACT
  • CAS: 84650-41-9
  • EC: 283-511-3

Sık sorulan sorular

Pterocarpus Santalinus Ağaç Özü nedir?
Henüz Pterocarpus Santalinus Wood Extract için bir açıklamamız yok.
Pterocarpus Santalinus Ağaç Özü gözenek tıkar mı?
Pterocarpus Santalinus Ağaç Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Pterocarpus Santalinus Ağaç Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Pterocarpus Santalinus Ağaç Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Pterocarpus Santalinus Ağaç Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Pterocarpus Santalinus Ağaç Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.