PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Prunus Spinosa Çiçek Özü

Prunus Spinosa Flower Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Prunus Spinosa Flower Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58678
  • INCI: PRUNUS SPINOSA FLOWER EXTRACT
  • CAS: 90105-94-5
  • EC: 290-213-7

Sık sorulan sorular

Prunus Spinosa Çiçek Özü nedir?
Henüz Prunus Spinosa Flower Extract için bir açıklamamız yok.
Prunus Spinosa Çiçek Özü gözenek tıkar mı?
Prunus Spinosa Çiçek Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Prunus Spinosa Çiçek Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Prunus Spinosa Çiçek Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Prunus Spinosa Çiçek Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Prunus Spinosa Çiçek Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler