PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Prunus Cerasus Çiçek Özü

Prunus Cerasus Flower Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 6 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Prunus Cerasus Flower Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 82411
  • INCI: PRUNUS CERASUS FLOWER EXTRACT
  • CAS: 89997-53-5
  • EC: 289-688-3

Sık sorulan sorular

Prunus Cerasus Çiçek Özü nedir?
Henüz Prunus Cerasus Flower Extract için bir açıklamamız yok.
Prunus Cerasus Çiçek Özü gözenek tıkar mı?
Prunus Cerasus Çiçek Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Prunus Cerasus Çiçek Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Prunus Cerasus Çiçek Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Prunus Cerasus Çiçek Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Prunus Cerasus Çiçek Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.