PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Prunus Cerasus Özü

Prunus Cerasus Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 32 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Prunus Cerasus Özü bir antioksidandır.

Ne olduğu

  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
  • Cilt Bakımı
  • Antioksidanlar
  • Keratolitik

CosIng verisi

  • CosIng ID: 78935
  • INCI: PRUNUS CERASUS EXTRACT
  • CAS: 89997-53-5
  • EC: 289-688-3

Sık sorulan sorular

Prunus Cerasus Özü nedir?
Prunus Cerasus Özü bir antioksidandır.
Prunus Cerasus Özü gözenek tıkar mı?
Prunus Cerasus Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Prunus Cerasus Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Prunus Cerasus Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Prunus Cerasus Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Prunus Cerasus Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 32 ürünü gör