PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Prunus Amygdalus Dulcis Yağı

Prunus Amygdalus Dulcis Oil

%16 kullanıcı beğeniyor · 2.419 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✕ Gözenek tıkayıcı (komedojenik 4/5)
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Prunus Amygdalus Dulcis Yağı, İran'a özgü bir ağaç olan tatlı bademden gelir. Bu yağın kokusu yoktur ve uçucu değildir. Badem sağlıklı yağlar, vitaminler ve mineraller içerir. Zengin bir E Vitamini kaynağıdır, harika bir antioksidan ve cilt bakım maddesidir. Tatlı badem yağı, linolenik asit ve trigliseritler gibi yağ asitleri içerir. Tatlı badem yağının içeriği onu harika bir yumuşatıcı yapar; cildinizi yumuşatmaya ve nemlendirmeye yardımcı olabilir. Yumuşatıcılar, nemi hapsetmek için cildinizin üzerinde bir bariyer oluşturur. Tatlı badem yağı antioksidan özelliklere sahiptir. Badem alerjisi olanlar bu bileşene dikkat etmeli ve cilt bakımınızda kullanma konusunda bir profesyonelle konuşmalıdır. Bu bileşen mantar sivilcesi için güvenli olmayabilir.

Ne olduğu

  • Yağ: Yağ, cilt bakımında sebum üretimini düzenlemeye yardımcı olabilecek hidrofobik (su itici) bir maddedir.

Faydalar

—

Endişeler

  • Akneye neden olabilir: Yaygın akne Akne vulgaris olarak bilinir. Akne, cilt folikülleri sebum, saç, cilt hücreleri veya yağlar tarafından tıkandığında oluşur. Birkaç sivilce türü vardır: beyaz noktalar, siyah noktalar, papüller, püstüller, nodüller ve kistler.
  • Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır.

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 78927
  • INCI: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL
  • CAS: 8007-69-0 / 90320-37-9
  • EC: - / 291-063-5

Sık sorulan sorular

Prunus Amygdalus Dulcis Yağı nedir?
Prunus Amygdalus Dulcis Yağı, İran'a özgü bir ağaç olan tatlı bademden gelir. Bu yağın kokusu yoktur ve uçucu değildir. Badem sağlıklı yağlar, vitaminler ve mineraller içerir. Zengin bir E Vitamini kaynağıdır, harika bir antioksidan ve cilt bakım maddesidir. Tatlı badem yağı, linolenik asit ve trigliseritler gibi yağ asitleri içerir. Tatlı badem yağının içeriği onu harika bir yumuşatıcı yapar; cildinizi yumuşatmaya ve nemlendirmeye yardımcı olabilir. Yumuşatıcılar, nemi hapsetmek için cildinizin üzerinde bir bariyer oluşturur. Tatlı badem yağı antioksidan özelliklere sahiptir. Badem alerjisi…
Prunus Amygdalus Dulcis Yağı hangi ciltlere uygun değil?
Prunus Amygdalus Dulcis Yağı için bilinen endişeler: Akneye neden olabilir: Yaygın akne Akne vulgaris olarak bilinir. Akne, cilt folikülleri sebum, saç, cilt hücreleri veya yağlar tarafından tıkandığında oluşur. Birkaç sivilce türü vardır: beyaz noktalar, siyah noktalar, papüller, püstüller, nodüller ve kistler.; Mantar Aknesini besleyebilir: Malassezia (Pityrosporum) folikülit, bir tür maya olan malassezia'nın neden olduğu akne benzeri çıkıntılara sahip bir cilt rahatsızlığıdır..
Prunus Amygdalus Dulcis Yağı gözenek tıkar mı?
Evet, Prunus Amygdalus Dulcis Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinir (komedojenik puanı 4/5).
Prunus Amygdalus Dulcis Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Prunus Amygdalus Dulcis Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Prunus Amygdalus Dulcis Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Prunus Amygdalus Dulcis Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 448 ürünü gör

Kaynaklar