Prunella Vulgaris Yaprak Özü
Prunella Vulgaris Leaf Extract
%0 kullanıcı beğeniyor · 16 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Prunella Vulgaris Leaf Extract için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 58494
- INCI: PRUNELLA VULGARIS LEAF EXTRACT
- CAS: 90105-92-3
- EC: 290-211-6
Sık sorulan sorular
- Prunella Vulgaris Yaprak Özü nedir?
- Henüz Prunella Vulgaris Leaf Extract için bir açıklamamız yok.
- Prunella Vulgaris Yaprak Özü gözenek tıkar mı?
- Prunella Vulgaris Yaprak Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Prunella Vulgaris Yaprak Özü mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Prunella Vulgaris Yaprak Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Prunella Vulgaris Yaprak Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
- Prunella Vulgaris Yaprak Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Steblanc Aqua Derin Nemli Krem Genel Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)
- ISOI Leke Bakım Kremi Genel Nemlendiriciler · 5.0/5 (1)