PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Prunella Vulgaris Özü

Prunella Vulgaris Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 47 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Prunella Vulgaris Ekstresi bir antioksidandır.

Ne olduğu

  • Antioksidanlar: Antioksidanlar oksidasyonu veya hücre hasarına yol açan ve yaşlanma belirtilerini düzelttiği, cilt tonunu aydınlatdığı ve bazı antioksidanların kolajeni uyarmaya yardımcı olduğu bulunan kimyasal bir reaksiyonu engeller.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Antioksidanlar

CosIng verisi

  • CosIng ID: 84065
  • INCI: PRUNELLA VULGARIS EXTRACT
  • CAS: 90105-92-3
  • EC: 290-211-6

Sık sorulan sorular

Prunella Vulgaris Özü nedir?
Prunella Vulgaris Ekstresi bir antioksidandır.
Prunella Vulgaris Özü gözenek tıkar mı?
Prunella Vulgaris Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Prunella Vulgaris Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Prunella Vulgaris Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Prunella Vulgaris Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Prunella Vulgaris Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 14 ürünü gör