PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Protium Heptaphyllum Reçine Yağı

Protium Heptaphyllum Resin Oil

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Protium Heptaphyllum Reçine Yağı bir kokudur ve bir yağdır.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Maskeleme
  • Parfümleme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 97964
  • INCI: PROTIUM HEPTAPHYLLUM RESIN OIL
  • CAS: 2407930-05-4 (generic)

Sık sorulan sorular

Protium Heptaphyllum Reçine Yağı nedir?
Protium Heptaphyllum Reçine Yağı bir kokudur ve bir yağdır.
Protium Heptaphyllum Reçine Yağı gözenek tıkar mı?
Protium Heptaphyllum Reçine Yağı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Protium Heptaphyllum Reçine Yağı mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Protium Heptaphyllum Reçine Yağı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Protium Heptaphyllum Reçine Yağı hamilelikte kullanılabilir mi?
Protium Heptaphyllum Reçine Yağı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler