Propilen Glikol Oleat Se
Propylene Glycol Oleate Se
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Propylene Glycol Oleate Se için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Emülsifiye edici
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 78818
- INCI: PROPYLENE GLYCOL OLEATE SE
- CAS: -
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Propilen Glikol Oleat Se nedir?
- Henüz Propylene Glycol Oleate Se için bir açıklamamız yok.
- Propilen Glikol Oleat Se gözenek tıkar mı?
- Propilen Glikol Oleat Se gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Propilen Glikol Oleat Se mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Propilen Glikol Oleat Se mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Propilen Glikol Oleat Se hamilelikte kullanılabilir mi?
- Propilen Glikol Oleat Se hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.