Propilen Glikol Dikokoat
Propylene Glycol Dicocoate
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Propilen Glikol Dikokoat kuru ciltler için kötü olabilir.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
- Kuru Cildi Kötüleştirebilir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Emülsifiye edici
CosIng verisi
- CosIng ID: 78796
- INCI: PROPYLENE GLYCOL DICOCOATE
- CAS: 68953-19-5
- EC: 273-191-3
Sık sorulan sorular
- Propilen Glikol Dikokoat nedir?
- Propilen Glikol Dikokoat kuru ciltler için kötü olabilir.
- Propilen Glikol Dikokoat hangi ciltlere uygun değil?
- Propilen Glikol Dikokoat için bilinen endişeler: Kuru Cildi Kötüleştirebilir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları..
- Propilen Glikol Dikokoat gözenek tıkar mı?
- Propilen Glikol Dikokoat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Propilen Glikol Dikokoat mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Propilen Glikol Dikokoat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Propilen Glikol Dikokoat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Propilen Glikol Dikokoat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.