Propan
Propane
%0 kullanıcı beğeniyor · 342 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Propan, petrol ve doğal gazdan elde edilen bir gazdır. İtici olarak kullanılır. Bu bileşen en yaygın olarak tıraş kremi, saç ürünleri ve makyajda kullanılır.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- İtici gaz
CosIng verisi
- CosIng ID: 37260
- INCI: PROPANE
- INN: propane
- CAS: 74-98-6
- EC: 200-827-9
Sık sorulan sorular
- Propan nedir?
- Propan, petrol ve doğal gazdan elde edilen bir gazdır. İtici olarak kullanılır. Bu bileşen en yaygın olarak tıraş kremi, saç ürünleri ve makyajda kullanılır.
- Propan gözenek tıkar mı?
- Propan gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Propan mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Propan mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Propan hamilelikte kullanılabilir mi?
- Propan hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Redist Redist Ağda Yağı Sprey Strawberry Yağlar
- Redist Redist Saç Spreyi Biotin Saç Spreyleri
- Redist Redist Saç Köpüğü Biotin Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Spreyi Arginine Saç Spreyleri
- Redist Redist Saç Bakım Köpüğü Arginine Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Köpüğü Arginine Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Saç Köpüğü Milk Therapy Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Parlatıcı Sprey Flash Shine Saç Spreyleri
- Redist Redist Saç Spreyi Keratin Saç Spreyleri
- Redist Redist Saç Bakım Köpüğü Biotin Diğer Saç Bakımı
- Redist Redist Makyaj Sabitleme Spreyi Sprey ve Tozların Ayarlanması
- Redist Redist Saç Köpüğü Full Force Diğer Saç Bakımı