PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Potasyum Tiyoglikolat

Potassium Thioglycolate

%0 kullanıcı beğeniyor · 8 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✕ Hamilelikte dikkat

Henüz Potassium Thioglycolate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Tüy dökücü
  • Saç sallama veya düzleştirme
Potasyum Tiyoglikolat kimyasal yapısı
C2H3KO2S

CosIng verisi

  • CosIng ID: 37035
  • INCI: POTASSIUM THIOGLYCOLATE
  • CAS: 34452-51-2
  • EC: 252-038-4

Sık sorulan sorular

Potasyum Tiyoglikolat nedir?
Henüz Potassium Thioglycolate için bir açıklamamız yok.
Potasyum Tiyoglikolat gözenek tıkar mı?
Potasyum Tiyoglikolat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum Tiyoglikolat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Potasyum Tiyoglikolat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum Tiyoglikolat hamilelikte kullanılabilir mi?
Tiyoglikolat (tüy dökücü / perma): hamilelikte kaçının. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler