PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Potasyum Stearat

Potassium Stearate

%0 kullanıcı beğeniyor · 77 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Potassium Stearate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
Potasyum Stearat kimyasal yapısı
C18H35KO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 37027
  • INCI: POTASSIUM STEARATE
  • CAS: 593-29-3
  • EC: 209-786-1

Sık sorulan sorular

Potasyum Stearat nedir?
Henüz Potassium Stearate için bir açıklamamız yok.
Potasyum Stearat gözenek tıkar mı?
Potasyum Stearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum Stearat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Potasyum Stearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Potasyum Stearat hamilelikte kullanılabilir mi?
Potasyum Stearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 77 ürünü gör