PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Potasyum risinoleat

Potassium Ricinoleate

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Potassium Ricinoleate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Temizlik
  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
Potasyum risinoleat kimyasal yapısı
C18H33KO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 37021
  • INCI: POTASSIUM RICINOLEATE
  • CAS: 7492-30-0
  • EC: 231-314-8

Sık sorulan sorular

Potasyum risinoleat nedir?
Henüz Potassium Ricinoleate için bir açıklamamız yok.
Potasyum risinoleat gözenek tıkar mı?
Potasyum risinoleat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum risinoleat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Potasyum risinoleat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Potasyum risinoleat hamilelikte kullanılabilir mi?
Potasyum risinoleat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.