PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Potasyum PCA

Potassium PCA

%0 kullanıcı beğeniyor · 22 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Potasyum PCA kuru ciltler için iyi olabilir.

Ne olduğu

—

Faydalar

  • Kuru Cildi Nemlendirir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları.

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Nemlendirici
Potasyum PCA kimyasal yapısı
C5H6KNO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 37012
  • INCI: POTASSIUM PCA
  • CAS: 4810-50-8
  • EC: 225-373-9

Sık sorulan sorular

Potasyum PCA nedir?
Potasyum PCA kuru ciltler için iyi olabilir.
Potasyum PCA faydaları nelerdir?
Potasyum PCA şu faydalarla ilişkilendirilir: Kuru Cildi Nemlendirir: Kuru cilt genellikle kızarıklık, kaşıntı, gerginlik, dökülme, soyulma ve çatlama ile karakterizedir. Kuruluk çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir: genetik, aşırı peeling, iklim, diyet, yaş ve cilt koşulları..
Potasyum PCA gözenek tıkar mı?
Potasyum PCA gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum PCA mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Potasyum PCA mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum PCA hamilelikte kullanılabilir mi?
Potasyum PCA hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 22 ürünü gör