PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Potasyum Paraben

Potassium Paraben

%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Potasyum Paraben bir koruyucudur ve bir parabendir.

Ne olduğu

  • Koruyucu
  • Paraben: Parabenler, raf ömrünü korumak ve ürünlerde bakteri üremesini önlemek için bir tür koruyucudur.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Koruyucu
Potasyum Paraben kimyasal yapısı
C7H5KO3

CosIng verisi

  • CosIng ID: 37011
  • INCI: POTASSIUM PARABEN
  • CAS: 16782-08-4
  • EC: 240-830-2

Sık sorulan sorular

Potasyum Paraben nedir?
Potasyum Paraben bir koruyucudur ve bir parabendir.
Potasyum Paraben gözenek tıkar mı?
Potasyum Paraben gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum Paraben mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Potasyum Paraben mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum Paraben hamilelikte kullanılabilir mi?
Potasyum Paraben hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler