PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Potasyum Palmitat

Potassium Palmitate

%0 kullanıcı beğeniyor · 15 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Potassium Palmitate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
Potasyum Palmitat kimyasal yapısı
C16H31KO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79640
  • INCI: POTASSIUM PALMITATE
  • CAS: 2624-31-9
  • EC: 220-088-6

Sık sorulan sorular

Potasyum Palmitat nedir?
Henüz Potassium Palmitate için bir açıklamamız yok.
Potasyum Palmitat gözenek tıkar mı?
Potasyum Palmitat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum Palmitat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Potasyum Palmitat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Potasyum Palmitat hamilelikte kullanılabilir mi?
Potasyum Palmitat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 15 ürünü gör