PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Potasyum Oleat

Potassium Oleate

%0 kullanıcı beğeniyor · 9 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Potassium Oleate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
Potasyum Oleat kimyasal yapısı
C18H33KO2

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79635
  • INCI: POTASSIUM OLEATE
  • CAS: 143-18-0 / 23282-35-1
  • EC: 205-590-5

Sık sorulan sorular

Potasyum Oleat nedir?
Henüz Potassium Oleate için bir açıklamamız yok.
Potasyum Oleat gözenek tıkar mı?
Potasyum Oleat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum Oleat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Potasyum Oleat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Potasyum Oleat hamilelikte kullanılabilir mi?
Potasyum Oleat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler