PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Potasyum Lauril Sülfat

Potassium Lauryl Sulfate

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Potasyum Lauril Sülfat bir tür sülfattır.

Ne olduğu

  • Sülfat: Sülfatlar, esas olarak cilt bakımında temizlik maddesi olarak kullanılan bir tuz türüdür.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde
Potasyum Lauril Sülfat kimyasal yapısı
C12H25KO4S

CosIng verisi

  • CosIng ID: 36992
  • INCI: POTASSIUM LAURYL SULFATE
  • CAS: 4706-78-9
  • EC: 225-190-4

Sık sorulan sorular

Potasyum Lauril Sülfat nedir?
Potasyum Lauril Sülfat bir tür sülfattır.
Potasyum Lauril Sülfat gözenek tıkar mı?
Potasyum Lauril Sülfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum Lauril Sülfat mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Potasyum Lauril Sülfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum Lauril Sülfat hamilelikte kullanılabilir mi?
Potasyum Lauril Sülfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.