Potasyum Lauril Fosfat
Potassium Lauryl Phosphate
%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Potassium Lauryl Phosphate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 59234
- INCI: POTASSIUM LAURYL PHOSPHATE
- CAS: 39322-78-6
- EC: 254-414-3
Sık sorulan sorular
- Potasyum Lauril Fosfat nedir?
- Henüz Potassium Lauryl Phosphate için bir açıklamamız yok.
- Potasyum Lauril Fosfat gözenek tıkar mı?
- Potasyum Lauril Fosfat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Potasyum Lauril Fosfat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Potasyum Lauril Fosfat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Potasyum Lauril Fosfat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Potasyum Lauril Fosfat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.