Potasyum Laureth-5 Karboksilat
Potassium Laureth-5 Carboxylate
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Potassium Laureth-5 Carboxylate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 59228
- INCI: POTASSIUM LAURETH-5 CARBOXYLATE
Sık sorulan sorular
- Potasyum Laureth-5 Karboksilat nedir?
- Henüz Potassium Laureth-5 Carboxylate için bir açıklamamız yok.
- Potasyum Laureth-5 Karboksilat gözenek tıkar mı?
- Potasyum Laureth-5 Karboksilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Potasyum Laureth-5 Karboksilat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Potasyum Laureth-5 Karboksilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Potasyum Laureth-5 Karboksilat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Potasyum Laureth-5 Karboksilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.