Potasyum Jojobat
Potassium Jojobate
%0 kullanıcı beğeniyor · 8 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Potassium Jojobate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 83585
- INCI: POTASSIUM JOJOBATE
- CAS: -
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Potasyum Jojobat nedir?
- Henüz Potassium Jojobate için bir açıklamamız yok.
- Potasyum Jojobat gözenek tıkar mı?
- Potasyum Jojobat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Potasyum Jojobat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Potasyum Jojobat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Potasyum Jojobat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Potasyum Jojobat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.