Potasyum Kokoil Hidrolize Keratin
Potassium Cocoyl Hydrolyzed Keratin
%0 kullanıcı beğeniyor · 7 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Potassium Cocoyl Hydrolyzed Keratin için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
- Saç Bakımı
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 79521
- INCI: POTASSIUM COCOYL HYDROLYZED KERATIN
- CAS: -
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Potasyum Kokoil Hidrolize Keratin nedir?
- Henüz Potassium Cocoyl Hydrolyzed Keratin için bir açıklamamız yok.
- Potasyum Kokoil Hidrolize Keratin gözenek tıkar mı?
- Potasyum Kokoil Hidrolize Keratin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Potasyum Kokoil Hidrolize Keratin mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Potasyum Kokoil Hidrolize Keratin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Potasyum Kokoil Hidrolize Keratin hamilelikte kullanılabilir mi?
- Potasyum Kokoil Hidrolize Keratin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.