PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Potasyum Castorate

Potassium Castorate

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Potassium Castorate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79511
  • INCI: POTASSIUM CASTORATE
  • CAS: 8013-05-6
  • EC: 232-388-4

Sık sorulan sorular

Potasyum Castorate nedir?
Henüz Potassium Castorate için bir açıklamamız yok.
Potasyum Castorate gözenek tıkar mı?
Potasyum Castorate gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum Castorate mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Potasyum Castorate mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Potasyum Castorate hamilelikte kullanılabilir mi?
Potasyum Castorate hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler