Potasyum Kaproil Tirozin
Potassium Caproyl Tyrosine
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Potassium Caproyl Tyrosine için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 59037
- INCI: POTASSIUM CAPROYL TYROSINE
- CAS: 630121-95-8
Sık sorulan sorular
- Potasyum Kaproil Tirozin nedir?
- Henüz Potassium Caproyl Tyrosine için bir açıklamamız yok.
- Potasyum Kaproil Tirozin gözenek tıkar mı?
- Potasyum Kaproil Tirozin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Potasyum Kaproil Tirozin mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Potasyum Kaproil Tirozin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Potasyum Kaproil Tirozin hamilelikte kullanılabilir mi?
- Potasyum Kaproil Tirozin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- ACO Güneş Sonrası Süt Güneş Sonrası Bakım · 5.0/5 (1)