PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Porphyra Umbilicalis Özü

Porphyra Umbilicalis Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 58 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Porphyra Umbilicalis Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 79425
  • INCI: PORPHYRA UMBILICALIS EXTRACT
  • CAS: 223751-76-6

Sık sorulan sorular

Porphyra Umbilicalis Özü nedir?
Henüz Porphyra Umbilicalis Extract için bir açıklamamız yok.
Porphyra Umbilicalis Özü gözenek tıkar mı?
Porphyra Umbilicalis Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Porphyra Umbilicalis Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Porphyra Umbilicalis Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Porphyra Umbilicalis Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Porphyra Umbilicalis Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler