PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Poncirus Trifoliata Meyve Özü

Poncirus Trifoliata Fruit Extract

%0 kullanıcı beğeniyor · 71 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Poncirus Trifoliata Fruit Extract için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 59007
  • INCI: PONCIRUS TRIFOLIATA FRUIT EXTRACT
  • CAS: 97553-50-9
  • EC: 307-209-9

Sık sorulan sorular

Poncirus Trifoliata Meyve Özü nedir?
Henüz Poncirus Trifoliata Fruit Extract için bir açıklamamız yok.
Poncirus Trifoliata Meyve Özü gözenek tıkar mı?
Poncirus Trifoliata Meyve Özü gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Poncirus Trifoliata Meyve Özü mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Poncirus Trifoliata Meyve Özü mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Poncirus Trifoliata Meyve Özü hamilelikte kullanılabilir mi?
Poncirus Trifoliata Meyve Özü hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler