PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Polivinil Stearil Eter

Polyvinyl Stearyl Ether

%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Polyvinyl Stearyl Ether için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Cilt Bakımı
  • Film Şekillendirme

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58933
  • INCI: POLYVINYL STEARYL ETHER
  • CAS: 9003-96-7

Sık sorulan sorular

Polivinil Stearil Eter nedir?
Henüz Polyvinyl Stearyl Ether için bir açıklamamız yok.
Polivinil Stearil Eter gözenek tıkar mı?
Polivinil Stearil Eter gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Polivinil Stearil Eter mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Polivinil Stearil Eter mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Polivinil Stearil Eter hamilelikte kullanılabilir mi?
Polivinil Stearil Eter hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler