Polimetakrilik Asit
Polymethacrylic Acid
%0 kullanıcı beğeniyor · 5 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Polymethacrylic Acid için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Film Şekillendirme
- Viskozite Kontrolü
CosIng verisi
- CosIng ID: 79013
- INCI: POLYMETHACRYLIC ACID
- CAS: 25087-26-7
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Polimetakrilik Asit nedir?
- Henüz Polymethacrylic Acid için bir açıklamamız yok.
- Polimetakrilik Asit gözenek tıkar mı?
- Polimetakrilik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Polimetakrilik Asit mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Polimetakrilik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Polimetakrilik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
- Polimetakrilik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.