PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Polilaktik Asit

Polylactic Acid

%0 kullanıcı beğeniyor · 40 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Polilaktik Asit bir eksfoliyandır.

Ne olduğu

  • Eksfoliyant: Eksfoliyantlar ölü cilt hücrelerinin giderilmesine yardımcı olur ve gözenekleri açmaya, pürüzlü cildi yumuşatmaya ve cildin nemini artırmaya yardımcı olabilir.

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Aşındırıcı

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58660
  • INCI: POLYLACTIC ACID
  • CAS: 9051-89-2

Sık sorulan sorular

Polilaktik Asit nedir?
Polilaktik Asit bir eksfoliyandır.
Polilaktik Asit gözenek tıkar mı?
Polilaktik Asit gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Polilaktik Asit mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Polilaktik Asit mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Polilaktik Asit hamilelikte kullanılabilir mi?
Polilaktik Asit hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 40 ürünü gör