PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Poligliseril-8 C12-20 Asit Ester

Polyglyceryl-8 C12-20 Acid Ester

%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✓ Mantar aknesi için güvenli
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Polyglyceryl-8 C12-20 Acid Ester için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici

CosIng verisi

  • CosIng ID: 83807
  • INCI: POLYGLYCERYL-8 C12-20 ACID ESTER
  • CAS: -
  • EC: -

Sık sorulan sorular

Poligliseril-8 C12-20 Asit Ester nedir?
Henüz Polyglyceryl-8 C12-20 Acid Ester için bir açıklamamız yok.
Poligliseril-8 C12-20 Asit Ester gözenek tıkar mı?
Poligliseril-8 C12-20 Asit Ester gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Poligliseril-8 C12-20 Asit Ester mantar aknesi için uygun mu?
Evet, Poligliseril-8 C12-20 Asit Ester mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
Poligliseril-8 C12-20 Asit Ester hamilelikte kullanılabilir mi?
Poligliseril-8 C12-20 Asit Ester hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Sonuç bulunamadı.