Poligliseril-3 Pentaolivat
Polyglyceryl-3 Pentaolivate
%0 kullanıcı beğeniyor · 1 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Polyglyceryl-3 Pentaolivate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Emülsifiye edici
- Cilt Bakımı
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 91605
- INCI: POLYGLYCERYL-3 PENTAOLIVATE
Sık sorulan sorular
- Poligliseril-3 Pentaolivat nedir?
- Henüz Polyglyceryl-3 Pentaolivate için bir açıklamamız yok.
- Poligliseril-3 Pentaolivat gözenek tıkar mı?
- Poligliseril-3 Pentaolivat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Poligliseril-3 Pentaolivat mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Poligliseril-3 Pentaolivat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Poligliseril-3 Pentaolivat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Poligliseril-3 Pentaolivat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.