PARILTILI – Türkçe cilt bakım ürünü ve içerik rehberi

Poligliseril-3 Kaprilat

Polyglyceryl-3 Caprylate

%0 kullanıcı beğeniyor · 22 üründe kullanılıyor

Güvenlik özeti

  • ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
  • ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
  • ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
  • ✓ Kurutucu alkol değil
  • ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok

Henüz Polyglyceryl-3 Caprylate için bir açıklamamız yok.

Ne olduğu

—

Faydalar

—

Endişeler

—

Fonksiyonlar

  • Emülsifiye edici
  • Yüzey aktif madde

CosIng verisi

  • CosIng ID: 58384
  • INCI: POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE
  • CAS: 108777-93-1 (generic)

Sık sorulan sorular

Poligliseril-3 Kaprilat nedir?
Henüz Polyglyceryl-3 Caprylate için bir açıklamamız yok.
Poligliseril-3 Kaprilat gözenek tıkar mı?
Poligliseril-3 Kaprilat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
Poligliseril-3 Kaprilat mantar aknesi için uygun mu?
Hayır, Poligliseril-3 Kaprilat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
Poligliseril-3 Kaprilat hamilelikte kullanılabilir mi?
Poligliseril-3 Kaprilat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.

Bu içeriği kullanan ürünler

Tüm 22 ürünü gör