Poligliseril-2 Tetraisostearat
Polyglyceryl-2 Tetraisostearate
%0 kullanıcı beğeniyor · 17 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✕ Mantar aknesini tetikleyebilir
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Polyglyceryl-2 Tetraisostearate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Yumuşatıcı
- Emülsiyon Stabilizasyon
- Cilt Bakımı
- Yüzey aktif madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 82507
- INCI: POLYGLYCERYL-2 TETRAISOSTEARATE
- CAS: 121440-30-0
- EC: -
Sık sorulan sorular
- Poligliseril-2 Tetraisostearat nedir?
- Henüz Polyglyceryl-2 Tetraisostearate için bir açıklamamız yok.
- Poligliseril-2 Tetraisostearat gözenek tıkar mı?
- Poligliseril-2 Tetraisostearat gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Poligliseril-2 Tetraisostearat mantar aknesi için uygun mu?
- Hayır, Poligliseril-2 Tetraisostearat mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetikleyebilir.
- Poligliseril-2 Tetraisostearat hamilelikte kullanılabilir mi?
- Poligliseril-2 Tetraisostearat hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
- Catrice Görünmez Kapak Vakfı Vakıflar · 5.0/5 (1)
- No Makeup Makeup Temel Vakıflar · 5.0/5 (1)
- BeautyAct Işıklı Sıvı Bronzlaştırıcı Bronzlaştırıcılar · 5.0/5 (1)