Polikaprolaktoil Siklodekstrin
Polycaprolactoyl Cyclodextrin
%0 kullanıcı beğeniyor · 0 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Polycaprolactoyl Cyclodextrin için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Dispersiyon Yapmayan Yüzey Aktif Madde
CosIng verisi
- CosIng ID: 98446
- INCI: POLYCAPROLACTOYL CYCLODEXTRIN
Sık sorulan sorular
- Polikaprolaktoil Siklodekstrin nedir?
- Henüz Polycaprolactoyl Cyclodextrin için bir açıklamamız yok.
- Polikaprolaktoil Siklodekstrin gözenek tıkar mı?
- Polikaprolaktoil Siklodekstrin gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Polikaprolaktoil Siklodekstrin mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Polikaprolaktoil Siklodekstrin mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Polikaprolaktoil Siklodekstrin hamilelikte kullanılabilir mi?
- Polikaprolaktoil Siklodekstrin hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.