Poliamino Şeker Kondensatı
Polyamino Sugar Condensate
%0 kullanıcı beğeniyor · 3 üründe kullanılıyor
Güvenlik özeti
- ✓ Mantar aknesi için güvenli
- ✓ Bilinen gözenek tıkayıcı değil
- ✓ Parfüm / koku bileşeni değil
- ✓ Kurutucu alkol değil
- ✓ Hamilelik: bilinen uyarı yok
Henüz Polyamino Sugar Condensate için bir açıklamamız yok.
Ne olduğu
—
Faydalar
—
Endişeler
—
Fonksiyonlar
- Nemlendirici
- Cilt Bakımı
CosIng verisi
- CosIng ID: 78562
- INCI: POLYAMINO SUGAR CONDENSATE
- CAS: 120022-92-6
Sık sorulan sorular
- Poliamino Şeker Kondensatı nedir?
- Henüz Polyamino Sugar Condensate için bir açıklamamız yok.
- Poliamino Şeker Kondensatı gözenek tıkar mı?
- Poliamino Şeker Kondensatı gözenek tıkayıcı olarak bilinen içerikler arasında değil.
- Poliamino Şeker Kondensatı mantar aknesi için uygun mu?
- Evet, Poliamino Şeker Kondensatı mantar aknesini (Malassezia folikülit) tetiklediği bilinen içerikler arasında değil.
- Poliamino Şeker Kondensatı hamilelikte kullanılabilir mi?
- Poliamino Şeker Kondensatı hamilelik ve emzirme döneminde dikkat edilmesi önerilen bilinen içerikler arasında değil. Bilgilendirme amaçlıdır, doktorunuza danışın.
Bu içeriği kullanan ürünler
Sonuç bulunamadı.